lauantai 19. tammikuuta 2013

Bullying is sick

~ Niinkuin otsikossa lukee, kiusaaminen on sairasta.

Kai te kiusaajat tajuutte et jokanen sana sattuu. ihan jokainen ! En tajua miten joku jaksaa olla niin kusiaivo, millä perusteella ihminen ei saa olla oma itsensä.

"Sun hiukset on kaameet"  Joo, jos et tykkää tarviiko sanoa. Ja siis tiiän, ei voi aina tykätä. Voisit silti sanoa sen kauniimmin. Vaikka itte en välitä pätkääkää siitä mitä mieltä muut ovat mun hiuksista, se voi loukata toisia.

 "Sä oot ruma ! " herrajumala, ja itsekkö olet kaunis ? Mä oon sitä mieltä et ihan jokanen ihminen on kaunis, omalla tavallaan. En tajua. Miks ihmisten pitää haukkua toisiaan, Se ei nosta sun asemaa yhtää ylemmäs.

"Tapa ittes, emo !" Tää on kaikkein ärsyttävintä. KUKAAN ei tosissaan toivo ihmiselle kuolemaa. KUKAAN ei tosissaan kehota toista tappamaan itteään. Miettikää nyt, jos joku tosissaan miettii itsemurhaa ja sille huudetaan että tapa ittes. Tottakai se satuttaa sitä !

"huora !"  Monet sanoo tätä, ja se on oikeesti tosi loukkaavaa. for real, kuinka moni nainen myy itseään kadulla ? Voisin sanoa ettei melkeinpä ketään. Oikeesti, varmaa maailman alentavin sana_IKINÄ_!

 "vitun lesbo/homo/etc." mitä se teille kuuluu mihin toinen suuntautuu ? ja muutenkin, kaikkien näitten suuntautumisten nimillä haukkuminen on säälittävää.

 " laihduta läski !" jeesus sentään, tää sanottiin mun kaverille joka painaa 48 kiloa ja on 160 pitkä. MITÄ HELVETTIÄ ?! oikeesti, en ymmärrä miks ihmiset luokittelee tälläisen ihmisen LÄSKIKSI ?!

- en nyt jaksa alkaa listaamaan. Mutta oikeesti, sanat satuttaa enemmän ku teot ! Miettikää ennen ku sanotte !
!!! halusin vaa muistuttaa ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti